Tubex - štitnik za sadnice

 
Tubex FruitWrap zaštitna cijev je cjelovitije, jeftinije i praktičnije rješenje od ograde! Tubex FruitWrap individualno štiti svaku voćku, brzo se i lagano instalira, i raspada se prirodnim putem u određenom vremenu, te nije neophodno kasnije zbrinjavanje otpada.

Kreiran je kao otvorena cijev s dvostrukom stijenkom, od UV stabiliziranog polipropilena, neškodljivog za okoliš i nudi zaštitu od zečeva i herbicida.
To je rastvorena cijev, što olakšava instalaciju, a krajevi se preklapaju jedan preko drugoga čime se osigurava maksimalna zaštita mlade voćke, a pri tom omogućava širenje cijevi kako se stabalce širi.

 

Standardne dimenzije:
Visine: 0.6m,
Promjeri: 50mm -proširivo do 65mm;
Boja: Tubex zelena, transparentna (propušta dio sunčevog spektra koji je bitan za fotosintezu što doprinosi bržem razvoju sadnice unutar cijevi!)
 

Posebne karakteristike
Jednostavna instalacija omatanjem oko sadnice. Dvostruka stijenka koja nudi poboljšanu mikroklimu. Širi se kako sadnica raste
Otpornost: Konstrukcija s dvostrukom stijenkom daje bolji omjer čvrstoće i težine Sam se razgrađuje postupno utjecajem sunčevih zraka , uz rok trajnosti od 3 godine
Primjena: Namijenjen mladim nasadima ( jabuka, kruška, breskva i dr.)
 
Cijena proizvoda: 8,00 HRK    Naručiti
 

►  Tubex  - Friday, June 5, 2009
  |   Print   |   Home


  Home page - Default