EKO PRODIS d.o.o.
MENU
KATALOG
Ecowashball
Tubex
Eko čišćenje
Nano proizvodi
PLAĆANJE I DOSTAVA
EKO PRESS
KONTAKT i linkovi
NARUDŽBENICA
 RSS - Favorites

Kontakt telefoni:
091/257 01 06
091/257 01 07

fax: 01/5560767

e-mail: info@ekoprodis.hr


Ekološki Deterdženti |Bumortin - sredstvo protiv žohara | Tubex - štitnici za mlade sadnice | Ecowashball - ekološke spužve | Bumortin - sredstvo protiv žohara | Tubex - štitnici za mlade sadnice

O nama

Eko prodis d.o.o. je naš izbor  stila života i pogleda na svijet. Poštivanje prirode i čovjeka je temelj  naših eko-smjernica.
To je i etička on-line trgovina za ekološki ptrihvatljive i prirodne proizvode koje svakodnevno upotrebljavamo u našem vrtu i našem domu. Iza svakog  prodanog  proizvoda je priča o zdravom i čistom okolišu, etička priča o brojnim malim tvrtkama i ljudima koji svojim ekološkim promišljanjima osiguravaju budućnost sebi, svojoj zajednici i zemlji. 
Mi smo zainteresirani za jednostavnost pristupa paleti kvalitetetnih, ekološki prihvatljivih proizvoda po konkurentnim cijenama ali isto tako i za korektan odnos prema kupcima, zaposlenicima i poslovnim partnerima. Zato se trudimo nuditi proizvode za koje možete reći da ste odabrali najbolje.
Želja nam je da svi u tom jedinstvenom, održivom ekološkom lancu  osjećamo ugodno čineći male  ekološke promjene u svakodnevnom životu.
Vjerujemo da je EKO  PRODIS mali doprinos radosti života. 

Web trgovina, koja je dio naših stranica,  omogućuje vam da se pomno upoznate s proizvodima, njihovom učinkovitošću i uporabom, pakiranjem, cjenom, načinom kupnje i rokovima dostave ,te da nakon toga pažljivo napravite izbor  proizvoda i naručite ih izravno iz Vašeg naslonjača.
Mi se  brinemo da izabrani proizvodi u najkraćem roku stignu na Vašu adresu
Ako želite još više informacija o proizvodu ili ako želite naručiti nešto što trenutno nemamo u ponudi  molimo da nas kontaktirate putem kontakt obrasca, koji se nalazi u izborniku..
Uživajte s nama u kupovini.


►  KONTAKT i linkovi  - Tuesday, November 24, 2009
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum