EKO PRODIS d.o.o.
MENU
KATALOG
Ecowashball
Tubex
Eko čišćenje
Nano proizvodi
PLAĆANJE I DOSTAVA
EKO PRESS
KONTAKT i linkovi
NARUDŽBENICA
 RSS - Favorites

Kontakt telefoni:
091/257 01 06
091/257 01 07

fax: 01/5560767

e-mail: info@ekoprodis.hr


Ekološki Deterdženti |Bumortin - sredstvo protiv žohara | Tubex - štitnici za mlade sadnice | Ecowashball - ekološke spužve | Bumortin - sredstvo protiv žohara | Tubex - štitnici za mlade sadnice

Uvjeti kupnje

KUPAC
Kupac je svaka fizička i pravna osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje u web trgovini EKO PRODIS.

PRODAVATELJ
Prodavatelj je EKO PRODIS d.o.o. za proizvodnju i trgovinu 10000 Zagreb-Novi Zagreb, Balokovićeva 11 , MB:2570106; OIB:95643137879,
kunski žiro račun:2500009-1101310256
međunarodni broj računa -IBAN: HR25 2500 0091 1013 1025 6
identifikacijska šifra Banke-BIC: HAABHR22
Robu isporučujemo i u inozemstvo!

CIJENE
Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama za krajnjeg kupca.

NAČIN PLAĆANJA
Odabrane artikle  možete platiti unaprijed uplatom na naš žiro račun ili pouzećem (prilikom preuzimanja narudžbe).
Uplata na žiro račun se vrši općom uplatnicom , internet bankarstvom ili virmanom za pravne osobe.
 
ISPORUKA/DOSTAVA I TROŠKOVI
Opcija slanja poštom ili kurirskom službom - Naručene artikle dostavljamo  kao paket, u pravilu idući dan od dana narudžbe odnosno uplate, a najkasnije u roku 3-5 radnih dana od dana narudžbe odnosno uplate. Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, te eventualnog kašnjenja s isporukom naših principala, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka.
Troškove dostave snosi kupac, osim za narudžbe vrijednosti iznad 400,00 kn za područje grada Zagreba, a iznad 1.000,00 kn za ostali dio Hrvatske.
Kod plaćanja pouzećem, osim u slučaju dostave od strane EKO PRODIS, pošta dodatno obračunava i naknadu za transfer gotovine u minimalnom iznosu od 8,90 kn za otkupnine do 200,00 kn, odnosno  3,66% od iznosa otkupnine veće od 200,00 kn.
U slučaju plaćanja pouzećem, kupac se slanjem narudžbe obvezuje da će preuzeti pošiljku. U protivnom, dužan je platiti sve troškove slanja i povrata pošiljke!

Prijenos vlasništva nad naručenom robom nastaje u trenutku predaje pošiljke dostavnoj službi - pošti. EKO PRODIS nije odgovoran u slučaju da niste unijeli adresu dostave ispravno, te iz tog razloga paket nije došao na odredište. U slučaju da niste prisutni na adresi dostave, Vaša je odgovornost preuzeti paket u vremenskom razdoblju koje određuje dostavna služba (pošta). Ukoliko Vam paket ne stigne u roku od 5 radnih dana od primitka obavijesti da je pošiljka otpremljena, Vaša je dužnost da nas kontaktirate kako bismo Vam poslali potvrdu o slanju s kojom u Vašem lokalnom poštanskom uredu možete provjeriti što se desilo s pošiljkom. 
Ukoliko ne preuzmete paket u određenom vremenskom periodu bez obzira na razloge ne preuzimanja (uključujući i nedobivanja obavijesti o prispijeću pošiljke u poštanski sandučić) i paket bude vraćen pošiljatelju, zadržavamo pravo da naplatimo troškove povrata paketa i troškove dostave ponovnog slanja paketa na željenu adresu (bez obzira da li je prvobitna dostava ulazila u kategoriju besplatne dostave ili ne).
Dužnost Kupca je da osigura informacije o dostavnoj adresi i eventualnim dodatnim detaljima vezano uz dostavu (na primjer radno vrijeme tvrtke kojoj se dostavlja roba, dodatni opisi dostavne adrese ukoliko odredište nije potpuno jasno iz adrese). U slučaju odsustva takvih informacija, Prodavatelj će organizirati dostavu robe na najbolji način, ali tada ne prihvaća bilo kakvu odgovornost vezano za rok isporuke i rizike dostave.

Opcija osobne dostave -  EKO PRODIS vrši uslugu osobne dostave na području Grada Zagreba. Dostava je besplatna za narudžbe veće od 400,00 kn!.
Za narudžbe manje od 400 kn om,  naplaćujemo dostavu (za gore navedeno dostavno područje):
            - narudžbe do 149 kn - dostava 30 kn
            - narudžbe 150-249 kn - dostava 20 kn
            - narudžbe 250-399 kn - dostava 10 kn 
Dostava se vrši u vremenu između 08:00 - 20:00.
Dostupnost pojedinog proizvoda, naročito u slučaju većih narudžbi, možete provjeriti putem e-mail 
info@ekoprodis.hr.

OTKAZIVANJE NARUDŽBE
Narudžbu je moguće otkazati sve do trenutka njenog slanja. Nakon toga, kupac je obvezan preuzeti pošiljku.

REKLAMACIJE I POVRAT ROBE
Kupac ima pravo vratiti pogrešno isporučene artikle. Prodavatelj će odobriti povrat robe nakon međusobnog dogovora (telefonom ili e-mail), uz instrukcije za povrat te će Kupcu poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova.
Sva roba koju prodajemo je u originalnoj ambalaži proizvođača. EKO PRODIS  jamči za originalnost proizvoda.

PRIVATNOST PODATAKA
U ime EKO PRODIS d.o.o. obvezujemo se čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici EKO PRODIS d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O ODGOVORNOSTI
Informacije o proizvodima, na našim web stranicama, su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere za uporabu proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije prilaže proizvođač uz svoje proizvode.
EKO PRODIS  kao vlasnik stranica  ne preuzima  nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije o proizvodima. Opisi proizvoda, publikacije i savjeti koji se nalaze na ovim stranicama  su isključivo informativnog karaktera.
►  PLAĆANJE I DOSTAVA  - Wednesday, February 11, 2009
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum