EKO PRODIS d.o.o.
MENU
KATALOG
Ecowashball
Tubex
Eko čišćenje
Nano proizvodi
PLAĆANJE I DOSTAVA
EKO PRESS
KONTAKT i linkovi
NARUDŽBENICA
 RSS - Favorites

Kontakt telefoni:
091/257 01 06
091/257 01 07

fax: 01/5560767

e-mail: info@ekoprodis.hr


Ekološki Deterdženti |Bumortin - sredstvo protiv žohara | Tubex - štitnici za mlade sadnice | Ecowashball - ekološke spužve | Bumortin - sredstvo protiv žohara | Tubex - štitnici za mlade sadnice

Ecowashball čišćenje bez deterđenta

Čisto posuđe bez deterdženta! Ecowashball je revolucija u vašoj kuhinji. Ecowashball® je kreiran u laboratorijama Hao Pi kompanije iz švicarske grupacije EMKER SA (proizvođača svjetski priznatih Biowashball kugla za pranje). Primjenjujući u osnovi dostignuća EM tehnologije napravljen je od posebnih, neškodljivih i ekološki prihvatljivih  vlakana.
 
 
Ecowashball učinkovito odstranuje prljavštinu i masnoće sa svih kuhinjskih elemenata, uređaja, pločica  ....  bez deterdženta!  Jeftin i ekološki, Ecowashball je odgovor na opravdanu zabrinutosti za zdravlje, čist okoliš i kućni proračun!
 
Učinkovitost: Bit ćete zapanjeni koliku moć čišćenja ima Ecowashball, posebno za čišćenje pločica, radnih površina, svih vrste plastičnih kutija koje se koristi za pohranu hrane i različite druge dijelove kuhinje koji obično zahtijevaju jake deterdžente (sudoper, štednjak, perilica za posuđe ...).
Ecowashball jednostavno kupi, „upija“ masnoće i nečistoće s glatkih površina ostavljajući ih čistim.
 
Praktičnost  i dugotrajnost: Izrađen od keramičkog praha u obliku elastičnih vlakana Ecowashball nije agresivan za osjetljive površine.  Možete ga koristiti bez rizika za čišćenje posuđa s osjetljivim  non-stick premazom (teflon).  Jednostavno se održava pranjem pod mlazom tople vode.
Ecowashball će dugo biti vaš vjeran pratilac u čišćenju olakšavajući vam tu vrstu kućanskog posla.
 
Ekologija i ekonomija: Upotrebljavajući Ecowashball koristite znatno manje deterdženta te na taj način direktno pomažete očuvanju okoliša i održavanju Vaše kupovne moći.  Svakodnevna pomoć prirodi i lisnici učinit će vas zadovoljnijim.
 
Savršen u zaštiti osjetljive kože: Eliminiranjem deterdženta odnosno smanjenjem njegove količine spasili ste ruke od svakodnevne kemijske torture. Iritirajući ostatci deterdženta bit će otklonjeni s radnih površina i posuđa u kuhinji.
 
 
Svestranost: Uvijek imajte Ecowashball  pri ruci, posebice u autu ! Nemoguće je ne isprljati ruke prilikom mjenjanja kotača, provjere tlaka u gumama, provjere razine ulja ili tekućine za pranje stakla...
 


Ecowashball čisti  ruke i uklanja prljavštinu i masnoće bez vode i bez sapuna. 
 
Praktična kreativnost: Ecowashball se prodaje u paketu s 3 komada različitih boja.Na taj način ih jednostavno razlikujete za odgovarajuću primjenu.

Cijena proizvoda: 98,00 HRK   Naručiti
►  KATALOG  - Wednesday, February 2, 2011
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum