EKO PRODIS d.o.o.
MENU
KATALOG
Ecowashball
Tubex
Eko čišćenje
Nano proizvodi
PLAĆANJE I DOSTAVA
EKO PRESS
KONTAKT i linkovi
NARUDŽBENICA
 RSS - Favorites

Kontakt telefoni:
091/257 01 06
091/257 01 07

fax: 01/5560767

e-mail: info@ekoprodis.hr


Ekološki Deterdženti |Bumortin - sredstvo protiv žohara | Tubex - štitnici za mlade sadnice | Ecowashball - ekološke spužve | Bumortin - sredstvo protiv žohara | Tubex - štitnici za mlade sadnice

Mišljenja kupaca

Evo me opet!  Nakon isprobavanje  Biowashball kugla za pranje (ako ste prijatelj okoliša, pazite na zdravlje i troškove) može se samo reći da je ovo čudesan proizvod. Zadovoljavajući rezultati testiranja Biowashball natjerali su me na surfanje i potragu za proizvodom koji će imati slične kvalitetete ali za čišćenje kuće i posuđa.  Zainteresirao me inovativan proizvod Ecowashball čija specijalna vlakna navodno odmaščuju i ultra efikasno čiste kuhinju, posuđe itd. bez upotrebe deterdženta!
U početku sam bio skeptičan na učinak spužve i vlakan  koja zamjenjuju deterdžent.
A sada poslije korištenja od oko 2 mjeseca  moram reći da ( iako ne volim pretjerane  marketinge kompanija za promicanje proizvoda) ecowasball zapravo radi. Istina u nekim se slučajevima, za dopunu njegovog djelovanja, mora koristiti minimalna količina deterdženta za pranje posuđa.
Navodim rezultate koje sam dobio u različitim eksperimentima:
1) pranje posuđa: lonci, tave, pribor za jelo, plastične posude itd. čišćeni su samo s ecowashball spužvom i vodom. Odličan rezultat, miris nestaje (čak i od ribe) a očišćene su i radne ploče, aparati, sudoper... Eksperimentirala sam i sa  umacima , ribom, mesom, krumpirom, a masnoća je nestajala. Možda se nekome čini da isti učinak ima i obična spužva i voda ali je to pogrešno: Napravila sam test i poslije pranja pod rukom se osjeti masnoća a i miris je ostao.
2) pranje limova za pečenje: U ovom slučaju učinak nije maksimalan. Sama spužva i voda nisu u potpunosti ukloniti ostatke pečenja. Malo deterdženta je riješilo problem, a limove nisam morala strugati.
3) povjerovala sam proizvođaću da ecowashball ne uzrokuje iritaciju kože na na rukama tako da nisam koristila uobičajene rukavice. Nisu prevarili. U zaključku, proizvod može najvećim dijelom  zamijeniti deterdžent (ili barem znatno smanjiti njegovo korištenje) a kako traje dugo vremena (kažu oko 1 godina) ušteda će biti značajna.Dodano 05 svibnja 2009 Prošlo je više od mjesec dana od mog testa i za to vrijeme sam dopunila mišljenje o ecowashball iskustvom iz prakse. Spužva i dalje besprijekorno čisti ali na moje razočaranje moram naglasiti da sam iz slivnika osjetila neugodan miris. Očigledno je to od masnoća s posuđa i ostrataka hrane koja se nataložila. Problem sam riješila tako što povremeno dodajem malu količinu deterdćženta priulikom pranja posuđa. Možda postoji i neko drugo rješenje?  Ali i u  svjetlu ove „nadogradnje“ trošim neuporedivo manje deterdženta.
(preneseno s foruma
www.ciao.it)

Nadavno sam  pisao o Ecowashball, spužvi za  odmašćivanje koju proizvodi Hao Pi, podružnica EMKER SA (www.patch-haopi.com). Ovo je jednostavna spužva, napravljena od brojnih tankih vlakana od netoksičnog i ekološki prihvatljivog materijala koji ima neobično svojstvo da  apsorbira velike količine ulja i masti! Paket (koji uključuje tri spužve u bojama bijela, plava i žuta kako bi ih razlikovali kod korištenja u različite svrhe) se prodaje po cijeni od 14,90 €. Za nekog  će se ova cijena učiniti pretjeranom, ali sam se uvjerio da ovaj proizvod vrijedi svakog uloženog centa! Spužva je sfernog oblika, veličina dlana ruke s vezicom od pamuka  za objesiti na kukicu: ovo je  vrlo korisno jer u spužvi ostaje puno vode i treba vremena vremena da se osuši. Zbog toga je preporučljivo okačiti je iznad sudopera po mogućnosti da ne dodiruje zid ili policu kako bi se izbjeglo moguće stvaranje plijesni. Kada se ocijedi i prosuši spužvicu možete spremiti na drugo mjesto. A sada i moje zapažanje odnosno testiranje uporabne vrijednosti ovog proizvoda a što je nama kupcima i najzanimljivije. Na stranicama proizvođača Hao Pi,  pročitao sam da se s ovim spužvama može odmastite i očistite posuđe bez upotrebe deterdženta. Prvo sam probao očistiti  plastičnu zdjelu za salatu koja je dobro zauljena  ekstra djevičanskim maslinovim uljem. Na prvi pogled se vidi da je spužva pokupila i uklonila većinu ulja. Nije loš rezultat, ali se svakako  ne može reći da je zdjela posve čista! Također, na stranicama Hao Pi savjetuju da je poslije korištenja spužvu dovoljno isprati pod mlazom tople vode koja će ukloniti svu apsorbiranu masnoću. Ali i poslije ispiranja masnoće iz spužve i pponovnog brisanja zdjele na njoj je ostao tanki masni film. Ali kada sam na  Ecowashball kapnuo 2 kapi deterdženta za suđe dogodila se čarolija: moja plastična zdjela za salatu je savršeno zablistala! Uslijedilo je lagano ispiranje hladnom vodom. Zatim sam postupak ponovio s „normalnom“ spužvom i deterdžentom za ručno pranje (istim !) te jedno ispiranje. Nije bilo dobro i morao sam ponovo staviti malo deterdženta, ponovo obrisati spužvom i isprati 3 puta dosta jakim mlazom. Tek onda je zdjela bila poptuno odmašćena.
A ovakvih plastičnih zdjela i posuda u mojoj kuhinji ima „mali milijun“. Pravo rasipanje deterdženta, vode i vremena. Sa Ecowashball spužvom, malo vode  i doslovno 2 kapi deterdženta mogu se postići  čiste posude i uštedjeti malo vremena. Isto se događalo i sa kuhinjskim posudama s non-stick premazom (teflon) u kojima se i kuhalo i peklo i u kojima su ostale velike količine masnoće, Ecowashball je uz malu pomoć deterdženta izvrsno obavio posao. Dizajnersko rješenje s vlaknima omogućilo je dopiranje i otklanjanje masnoće iz svakog dijela posuda, a ova mekana vlakna nisu ni na koji način oštetila teflonski premaz. Svi koji odluče testirati testirati Ecowashball na svojim tavama i loncima neka učine ovo: poslije „klasičnog“ pranje tave neka prstom povuku po suhoj površini. Ako je dobro oprano ćut će se škripa- posuda je odmašćena. Postigao sam to nakon trećeg pranja i ispiranja. Sada pokušajte  s Ecowashball: već tijekom ispiranja osjećati prste na tavi i škripu a kada se osušila čuom sam zvuk jači nego iakd ranije! Ovo je za mene najbolji dokaz i to me je najviđše oduševilo! Takav rezultat nisam uspio postići do sada niti na koji način niti bilo kojim drugim proizvodom!
Ovdje je uistinu moć Ecowashball spužve! Uštedi vrijeme, rad, deterdžent i postigne superioran rezultat!  A verliki plus je i u očuvanju okoliša jer se koristi znatno manje deterdženta i vode. Ime Ecowashball očito nije dato bez veze. Radi se o pravom ekološkom i jako učinkovitom proizvodu. Probao sam koristiti ovu spužvu i na druge načine (kako preporuča proizvođać). Poslije otvaranja poklopca od motora u autu  i malo „čačkanja“ većinu prljavštine sam skinuo s ruka bez kapi vode. Proizvod je praktičan za drćžanje u autu, garaži, podrumu ili kotlovnici. Nema ograničenja! Osim toga Ecowashball je vrlo otporan i dugotrajan tako da koristi daleko duže ngo bilo koja druga spužva. Jednostavan je i za održavanje jer je dovoljno isprati ga pod mlazom tople vode, a ako je pokupio previše masnoće kapnite na njega, doslovno, kap deterdženta za pranje posuđa.
Zaključci: Ecowashball stvarno vrijedi imati i preporučujem ga svima onima koji, poput mene, žele savršeno očistiti svoje lonce! S obzirom na odnos uloženo-dobiveno  Ecowashball je postao Best Buy proizvod.

(preneseno s foruma digita.it)►  Ecowashball  - Monday, February 2, 2009
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum