EKO PRODIS d.o.o.
MENU
KATALOG
Ecowashball
Tubex
Eko čišćenje
Nano proizvodi
PLAĆANJE I DOSTAVA
EKO PRESS
KONTAKT i linkovi
NARUDŽBENICA
 RSS - Favorites

Kontakt telefoni:
091/257 01 06
091/257 01 07

fax: 01/5560767

e-mail: info@ekoprodis.hr


Ekološki Deterdženti |Bumortin - sredstvo protiv žohara | Tubex - štitnici za mlade sadnice | Ecowashball - ekološke spužve | Bumortin - sredstvo protiv žohara | Tubex - štitnici za mlade sadnice

Nanoteh deterdžent za osjetljivo rublje Lavanda 1kg

Nanoteh prirodni eko deterdžent za pranje osjetljivog rublja namijenjen je svima onima koji vode brigu o svom zdravlju i okolišu. Nanoteh Lavanda idealan je deterdžent za ručno i strojno pranje obojenih tkanina i ostalog osjetljivog rublja te je obogaćen mirisom lavande.

Njegovo djelovanje temelji se na prirodnim sastojcima poput boraksa, sode, prirodnog biljnog sapuna i nano čestica srebra, koji zajedno omogućavaju iznimnu sposobnost čišćenja i dezinfekcije, a ujedno je nježan prema materijalu te čuva njegovu boju. Upravo su spomenuti prirodni sastojci i nano srebro ono što ovaj deterdžent svrstava ispred konkurencije i čini ga jedinstvenim na tržištu te zamijenjuju štetne fosfate, točnije, preuzimaju ulogu površinski aktivnih tvari.

Također, Nanoteh deterdžent ne sadrži niti sintetska veziva, kao ni sastojke životinjskog porijekla. Osim što je ekološki prihvatljiv, Nanoteh deterdžent se preporuča i ljudima koji su alergični na kemikalije. Rublje oprano Nanoteh deterdžentom, obogaćenim nano srebrom, mnogo će dulje ostati dezinficirano, budući da će srebro bitno usporiti razvoj bakterija, a samim time i neugodnih mirisa, dok zdravstvene aspekte nije potrebno posebno naglašavati.


Cijena proizvoda: 44,00 HRK   Naručiti
►  KATALOG  - Tuesday, September 21, 2010
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum