EKO PRODIS d.o.o.
MENU
KATALOG
Ecowashball
Tubex
Eko čišćenje
Nano proizvodi
PLAĆANJE I DOSTAVA
EKO PRESS
KONTAKT i linkovi
NARUDŽBENICA
 RSS - Favorites

Kontakt telefoni:
091/257 01 06
091/257 01 07

fax: 01/5560767

e-mail: info@ekoprodis.hr


Ekološki Deterdženti |Bumortin - sredstvo protiv žohara | Tubex - štitnici za mlade sadnice | Ecowashball - ekološke spužve | Bumortin - sredstvo protiv žohara | Tubex - štitnici za mlade sadnice

Chaufferette - termo oblog

Djelovanje

Termo obloga grije, hladi, opušta i blagotvorno djeluje na zglobove ili druge bolne dijelove vašeg tijela. Jednostavnom akcijom koristimo blagotvorni efekt Chaufferette – termo obloge djelujući izravno toplinom na centar boli umanjujući njen intenzitet.

Upotreba

Da bi upotrijebili termo oblogu pritisnite aluminijsku pločicu koja pluta u gelu. Kemijska reakcija kristalizira gel i trenutno ga zagrijava do 50°C. Ovako aktivirana Chaufferette - termo obloga oslobađa toplinu, zagrijavajući bolno mjesto više od 2 sata.

Regeneracija

Nakon upotrebe umetnite termo oblogu u pamučnu, zaštitnu vrećicu i stavite u proključalu vodu, kuhajući je 10 do 15 minuta dok se gel ne vrati u želatinozno stanje. Pustiti da se termo obloga ohladi prije ponovne upotrebe. Chaufferette se može iskoristiti kao topla obloga i u ovoj fazi. Nakon hlađenja na sobnu temperaturu termo obloga je spremna za ponovnu upotrebu i aktiviranje pomoću aluminijske pločice.

Savjet

Chaufferette se također može iskoristiti kao hladni oblog idealan za ublažavanje migrena, modrica i oteklina od udaraca, uboda insekata i sl. Može se koristiti i kao osvježivač tijekom velikih ljetnih vrućina. Potrebno ga je samo ostaviti u zamrzivaču cca 30 minuta i dobivamo hladnu oblogu.

Mjere opreza

Ne oštećivati niti bušiti zaštitni plastični omotač, ne gutati i čuvati izvan dohvata djece. U slučaju dodira s kožom isprati čistom vodom. Ne stavljati Chaufferette u mikrovalnu ili klasičnu pećnicu.

Sastav

Natrijev acetat (zasićena otopina natrijevog acetata u vodi) je netoksičan produkt. Natrij acetat se može kristalizirati nebrojeno puta, a proces kristalizacije je egzoterman proces (oslobađanje topline).

Toplinska terapija

Korištenje topline je tradicionalni i učinkoviti lijek za uklanjanje boli. Termo obloga je jednostavna za upotrebu, a toplina koju zrači pridonosi osjećaju ugode i olakšanja. Bol, bez obzira na podrijetlo, uzrok je mišićne napetosti koja se živčanim putem širi i na druge dijelove tijela. Smanjenje pokretljivosti, mentalne smetnje i smanjenje kvalitete života samo su neke od mogućih posljedica.

Djelovanje toplinske terapije

Primjenom toplinske terapije sprečavamo prijenos bolnih signala do mozga. Toplinska terapija ublažava grčeve mišića i smiruje bolove u zglobovima (artritis, reumatizam itd…). Toplinska terapija obuhvaća različite metode od termofora, krema, toplih obloga, vrućih boca… Uspjeh liječenja ovisi o razdoblju primjene. Za širenje topline dublje u vaše tkivo potreban je konstantan izvor topline. Na taj način dospjela toplina poboljšava cirkulaciju krvi, opušta mišiće i učinkovito ublažava bol.Cijena proizvoda: 83,00 HRK   Naručiti

►  KATALOG  - Wednesday, February 2, 2011
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum